Inovační soubor enzymů k „MashZeration“ bílého rmutu, bez depsidázy.
TRENOLIN® MASH DF je obzvláště aktivní kapalný komplex pektináz určený k „MashZeration“ u bílých hroznů. „MashZeration“ zvyšuje zachování typizace odrůdy, odtékání šťávy a snižuje mikrobiologickou náchylnost. Trenolin® Mash DF je bez nežádoucí aktivní depsidásy.
Použití výrobku je povoleno současnými platnými zákony a nařízeními. Čistota a kvalita výrobku je přezkoumána odbornou laboratoří.
ÚČEL POUŽITÍ
zkracuje prostoje rmutu
zintenzivnění aroma
šetrné odšťavnění
snížení možných negativních mikrobiálních vlivů
redukování potřebného lisovacího tlaku
menší škodlivost polyfenolů
velmi dobré tříštění koloidních makromolekul
snížení koloidů způsobující zakalení
urychlení samočiření moštu
zlepšení následné filtrace